Cupping

Cupping

Cupping er en traditionel kinesisk behandling der kan dateres endnu længere tilbage end akupunkturen. Behandlingen renser bindevævet for affaldsstoffer, og sætter gang i lymfesystemet og udrensningsprocessen. Den tilfører den ilt og næring til hud, muskler og bindevæv. Der er forskellige metoder, hvorpå man bruger cupping alt efter problematikken.
Massage med en gummi sugekop: Massagen udføres som traditionel fysiurgisk massage med fokus på de områder du har problemer med. Her bruges koppen som et massage redskab.
Eller en plast kop, hvor der skabes vakuum med pumpe. Derved suges den underliggende hud op i koppen og øger kredsløbet. På udvalgte punkter kan kopperne få lov at sidde i 5-10 minutter, så affaldsstoffer frigøres og vævet løsnes.

Elektro cupping, hvor der bruges en vacuum pumpe til at placere store cupper. Dette bruges ofte som en hel behandling og cupperne vil blive placeret alt efter problematikken.

Uanset hvilken metode der bruges, vil cupping kunne give misfarvning af huden i det behandlede område. Dette er midlertidigt, men der kan være meget forskel på hvor længe mærkerne bliver på huden.

Se priser her